Generalforsamlingen er udskudt til der tillades at mødes i større forsamlinger.

Indkaldelse til Generalforsamling d. 29 Oktober 2020 kl 19.30 på Sønderby Kro

Forslag skal være formanden i hænde, senest Torsdag, d. 22. Oktober 2020. Forslag kan sendes på Mikkelslothrasmussen@gmail.com  ​​​​

Vi starter med spisning kl. 18.30
Menu: Wienersnitzel + 1 øl/vand pris 75,00 kr. (Delvis brugerbetaling)
Bindene tilmelding til formand Mikkel Sloth Rasmussen senest d. 26/10

Nyhedsoversigt

SKYDEAKRTIVITER

Vi bestræber os på at tilgode se både Riffel- og Flugt-skydning ved at have flere arrangement inden for begge disipliner.

Disse aktiviter kan der findes mere om på underliggende sider.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til skydeudvalget, hvis du vil lave et arrangement eller har forsalg til et.

Lerdueskydning / Skydevogn

Som tidligere afholder vi skydninger til skydevogn på Hove Enge Østbyvej 5, 4050 Skibby (hos Torben)
Der vil være mulighed for køb af øl, vand samt lidt grill mad :-)
Alt forgår kontant på dagen.

Dage med Skydevogn 2020:
Den 13. juni 2020 kl. 9:00
Den 27. juni 2020  kl. 9:00
Den 29. august 2020 kl. 9:00

JKF Skydning:
D. 28. juni 2020 kl. 9:00 på Slangerup Skydebane.
Indskudet betales af Selsø Sogns Jagtforening
JFK skydning er jagtskydning 40 lerdueserie.
Der er en konkurrence mellem Slangerup's- , Fredersikksund's- , Kulhuse'-, Freslev-Vellerup's-, Selsø Sogn's- Jagtforeninger

Evt. spørgsmål rettes til:
Mikkel Rasmussen. Tlf. 4087 9219

7. feb. 2020
Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.
19. nov. 2019
Nees Bovling og Ølgod skydebaner har begge fået deres nye miljøgodkendelser trykprøvet hos den øverste klageinstans i Danmark. Begge skydebaner og deres kommuner fik medhold.
28. jul. 2019
17-årige Jonas Bøgelund fra Hedehusene-Fløng Jagtforening havde forud for årets FM i jagtskydning indgået et væddemål med sin far, og det var et væddemål, som kan motivere de fleste til at levere varen.
27. jun. 2019
I en serie på 5 film fortæller gruppeleder for Våben & Skydning, Lars Thune Andersen, om anskydninger og hvordan du som jæger kan undgå at anskyde vildt på jagt. Se filmene nederst i artiklen.
3. jun. 2019
Lidt skrap til det hele, en slags allround jæger. Dét er skudsmålet for mange jægere, der har både haglgevær og riffel, og derfor er netop dette FM utroligt fornøjeligt og lærerigt at være med til .

Riffelskydning

Skydebiograf:
Vi har lavet en aftale med Hunters Game i Albertslund om leje af 12 baner i 1 time
Dato: 11. Marts
Start: 18:00
Sted: Hunters Game, Roholmsvej 4, 2620 Albertslund
Antal skud: Husk at tage rigeligt med - et sted 80 -150
Pris: 295 kr.
Dækker: Skydning og efterfølgende spisning

Indskyldning:
Vi lavet en aftale med Kr. Hyllinge Skytteforening for lån af deres 200m skydebane for indskydning af din jagtriffel(ler).
Dato: 7. maj
Start: 18:00
Sted: Kr. Hyllinge Skytteforening
Indskydningen 100m: alle kaliber og kugle typer
Indskydning på 200m: MAKS 8mm kugle og skal være spidsskapt.
Antal skud: ubegrænset
Pris: 150kr for indskydning og grill mad
Tilmelding til mad: Dan Kestler - 2043 5118 eller Dan@Kestler.dk

14. maj 2021
Optakt til bukkejagten: Igennem tiden har Jæger testet masser af udstyr, som kan være praktisk under bukkejagten. Vi har hentet nogle af artiklerne frem her.
13. maj 2021
Optakt til bukkejagten: Mårhunden er et levende væsen, og uanset dens prædikat som invasiv art skal regulering af arten foretages med respekt for individet.
5. maj 2021
Hvert år sker det, at riffeljægere får problemer med deres våbentilladelser, fordi de ikke har fornyet deres jagttegn. I denne uge får mange en hilsen fra politiet.
26. mar. 2021
Tilmelding til hagl- og riffelprøverne åbner igen - men ikke alle skydebaner er med i første omgang. Læs mere her.
12. mar. 2021
Først så vi virtuelle buejagtkurser, og nu er tiden kommet til kurser om ballistik for riffelinstruktører. Teorien klares online, mens skydningen planlægges i det fri.